Inköpare till logistikcentret

OEM Automatic söker inköpare till vår förädlingsavdelning på logistikcentret Höganloft som effektivt förser svenska, norska och danska kunder med leveranser samt hanterar kundanpassade montage av mer än 500 000 enheter varje år.

Du får en nyckelfunktion i vårt framgångsrika arbetslag som arbetar med kundanpassning av våra leverantörers produkter. Vi jobbar med en bred produktflora vilket ger en stor variation i vardagen.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Inköp & leveransbevakning av leverantörer kopplade till förädlingsavdelningen
  • Säkra att material finns tillgängligt i tid till produktionstart

DIN PROFIL

Vi ser att du har en utbildning inom inköp eller motsvarande erfarenhet. Meriterande egenskaper är erfarenhet/utbildning inom produktionslogistik. Då du kommer att ha ett stort kontaktnät så ser vi att du behöver vara en stark lagspelare med goda sociala förmågor. Då detta är en ny tjänst så behöver du också vara drivande och ta egna initiativ för att utveckla arbetet.

VI ERBJUDER
Även om OEM Automatic ständigt växer har vi varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. 

ANSÖKAN

Är du vår nya kollega? Kontakta produktionschef jorgen.rohs@oemautomatic.se eller logistikchef peder.ekeflo@oemautomatic.se med ditt CV och personliga brev. Sök gärna omgående då urval görs löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta produktionschef Jörgen Röhs 075-242 41 92 eller logistikchef
Peder Ekeflo 075-242 43 23.


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Tranås, Fredriksbergsgatan 2
OMFATTNING: Tillsvidareanställning
LÖN: Fast månadslön 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-06-09

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta