Account Manager till OEM Automatic i Göteborg

I vårt arbete med att skapa den värdefulla länken mellan tillverkare och kunder söker vi nu förstärkning tillsammans med Oddwork. Vi är på jakt efter en hungrig och ödmjuk Account Manager till vårt team i Göteborg!

OM TJÄNSTEN SOM ACCOUNT MANAGER

Här finns en stabil kundkrets etablerad och som Account Manager är många av dina kunder redan befintliga. Ditt uppdrag blir att skapa och utveckla långsiktiga relationer runt om i västra Sverige. Med ett par resdagar i veckan skapar du tillväxt och drar in nya affärer till bolaget. Som Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen inom affärsområdet Sensor och Maskinsäkerhet, där du vid behov kan få hjälp av tekniker i mötet med kund. Väl på kontoret sitter du med dina tio fantastiska Göteborgskollegor som ansvarar för övriga affärsområden, du finner även produktansvariga, några på teknisk support med flera.

VI SÖKER DIG SOM

… … likt den orädde Joel Lundqvist i Frölunda utan tvekan täcker puck för lagets bästa. Du är helt enkelt en sann lagspelare som är ödmjuk inför varje uppgift. Samtidigt brinner du för säljets alla delar och du ser prestigelöst på resultat i såväl sociala sammanhang som i arbetet. Det är meriterande om du har studerat el och hunnit med några automationsjobb, men detta är absolut inget krav. Din personlighet och tekniska intresse är det vi främst söker, ta med din hunger och ditt driv – vi fixar resten! Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos OEM Automatic.

VAD OEM AUTOMATIC ERBJUDER DIG

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har vi varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Här finner du gött tugg i alla skrymslen och vrån. Du finner även att det investeras i de anställda, både i coachning och stöttning. Hos OEM Automatic ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget. Är du vår nästa Account Manager? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-04-27 

Sök tjänsten

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 42 00

Skicka e-post

Chatta