Tryck & Flöde Tryck & Flöde
2019-02-26

Vakuum som är i direkt kontakt med livsmedel? - Det löser vi!

OEM Automatic Coval sugkoppar
Med nyheter som sugkoppar i silikon och den nya vakuumejektorn i plast från Coval kan vi erbjuda en modern och passande lösning för er vakuumapplikation inom livsmedelsindustrin.

Serie MVS

Sugkopparna är i ett slitstarkt silikon som är livsmedelsgodkänt enligt FDA-direktivet. Med ett brett utbud av olika former och dimensioner mellan 20 till 40 mm så kan man välja silikon i två olika hårdhetsgrader. Vitt silikon med en hårdhet på 35 Shore A samt ett transparent silikon med en hårdhet på 50 Shore A. Läppen som försluter sig runt produkten man ska lyfta är väldigt tunn och mjuk vilket ger en tät försegling för att minska risken för läckage och ett lågt vakuumflöde.

Serie GVEC

Den nya serien GVEC är en kompakt ejektor med låg vikt som kan monteras i direkt anslutning till sugkoppen för att minimera evakueringstiden av luft och förbättra produktionshastigheten. Kroppen är konstruerad i plastmaterialet POM-C och de interna delarna är i rostfritt stål 316L vilket gör att den kan användas i livsmedelsklassade applikationer. Coval har konstruerat ejektorn så att den är lätt att plocka isär för enkel rengöring som är en kritisk del i en livsmedelsprocess där komponenter rengörs frekvent.

Teknisk rådgivning
Eldar KaratEldar Karat

Produktansvarig, Tryck & Flöde

075-242 42 23

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta