Tryck & Flöde Tryck & Flöde
2019-10-02

Instrumentering enligt framtidens standard

OEM Automatic
Inom instrumentering är IO-Link ett öppet protokoll som effektivt kan berätta flera saker samtidigt. Hur mår jag egentligen? Hur bra arbetar jag? Detta är något som WIKA:s IO-Link-enheter kan svara på.

Denna diagnostik i realtid möjliggör att service kan planeras i förväg innan processen avbryts. Om något sedan måste bytas kan den nya enhetens parametrar enkelt kopieras från sin företrädare. Behöver något ändras kan detta göras genom nätverket.

A1200

Ny kompakt tryckgivare med möjlighet att programmera via IO-Link. Kan användas både som tryckgivare eller som elektronisk tryckvakt med två brytpunkter, PNP/NPN. Speciellt framtagen för maskinbyggare med höga krav och där en vibrationstålig tryckgivare krävs.
OEM Automatic
OEM Automatic

TSD-30

TSD-30 är en temperaturvakt från WIKA som även går att använda som temperaturgivare. Dess robusta LED-skärm har utvecklats med 9 mm höga tecken och en liten lutning av huset för att du enkelt ska kunna läsa av temperaturen från ett långt avstånd. 3-knappsfunktionen gör mätaren enkel att hantera och navigera. Menyn är utformad enligt VDMA-standarden.

Installationen av serie TSD-30 är flexibel och kan anpassas till varje enskild applikation. Displayen kan roteras upp till 300 °C utan att du påverkar den elektriska anslutningen.

Valfri utsignal i enlighet med IO-Link, möjliggör en snabb integration av TSD-30 i moderna automationssystem. IO-Link erbjuder en mycket snabb installation, parametrering och hög funktionalitet. 

PSD-4

Den elektroniska tryckvakten PSD-4 är resultatet av en vidareutveckling av den stabila föregångaren PSD-30, som i sig själv redan belönats med IF's produktdesignpris för utmärkt funktionalitet.

Med en hög noggrannhet på 0,5 % av området, fritt valbara utsignaler (PNP/NPN, 4-20 mA/O-10 V) som tillval samt en 5:1 skalbarhet av den analoga utsignalen så står den sig väl. Lägg till den självdiagnostik som IO-Link 1.1 kan ge så gör detta PSD-4 till en utmärkt automationslösning.


Gör installationen så som det passar med både roterbar kropp samt display. På så sätt kan operatören alltid ha displayen vänd mot sig och M12-kontakten riktas efter hur kablage dras.

Under utvecklingen har stort värde lagts på en robust design och material tuffa nog att passa maskinbyggares hårda krav i applikationen. Av denna anledning har rostfritt stål valts för ytor i kontakt med mediet, anslutning samt kropp. Att ”övervrida” eller rycka sönder denna vakt blir nästintill omöjligt.
OEM Automatic
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta