2019-01-04

En dag på slottet

En dag på slottet OEM Automatic
I slutet av 1200-talet lät Magnus Ladulås upprätta en borganläggning med tillhörande ringmur på den plats där vi idag hittar Kalmar Slott. Mer än 700 år senare slog OEM Automatic upp portarna till slottet och bjöd utvalda kunder i Kalmarregionen till ett kundevent.
Ett 20-tal kunder från Kalmarregionen hade tagit tillfället i akt för att få uppleva slottet, umgås och träffa våra säljare. På plats fick deltagarna genom en minimässa uppleva vårt breda sortiment av komponenter för industriautomation. Många av våra marknadsledande tillverkare fanns genom oss representerade under mässan där vi visade nyheter, produkter och lösningar. 
Efter minimässan följde en guidad tur på slottet där vi fick höra om slottets betydelse från medeltid till idag, fängelsehålor, 6-timmars middagar inför publik samt lönngångar och flyktvägar på vinden. Efter denna spännande tur serverades en 3-rätters middag i slottsrestaurangen där deltagarna fortsatte att nätverka och bygga relationer.

Vi ser framemot 2019 där vi planerar att genomföra fler aktiviteter och minimässor tillsammans med våra kunder över hela landet. Håll utkik på webben och sociala medier för att inte missa när vi kommer till en stad nära dig. 

Vi vill till sist tacka de kunder som tog sig tid att komma till Kalmar Slott för att träffa oss under denna trevliga dag.
OEM Automatic kundevent Kalmar
OEM Automatic kundevent Kalmar
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta