Auer Q-serien
Publicerat: 2021-06-02

Varningsljus av toppklass från Auer Signal

Behöver du ett varningsljus med starkt ljus, god spridning och som har en hög IP-klassning? Då är Auer Signals premiumserie, Q-serien något för dig.

Produktnytt
Q-serien är den största och mest omfattande varningsljusserien från Auer Signal och finns i fyra olika storlekar. Det omfattande produktsortimentet finns i storlekarna 94 mm, 132 mm, 184 mm och 228 mm och finns med den senaste LED- eller Xenontekniken.

LED-seriens armaturer har en hög ljusstyrka på upp till 400 candela tack vare de kraftfulla lysdioderna. Den unika linsen ger ett klart och starkt ljus med god spridning. Det finns tre olika blixtmönster att välja på, dubbel blixt, enkel blixt och multiblixt. Du kan även få den i vanligt fast ljus och blinkande ljus. 

Q-serien finns i sex olika färger och är gjorda av mycket stöttåligt polykarbonat, som är UV-stabiliserad och garanterar färgbeständighet även under extrema förhållanden. LED-tekniken erbjuder lång livslängd, låg strömförbrukning och bättre hållbarhet när det kommer till vibrationer.

Auer Signals kubiska moduler är speciellt anpassade för att sitta utomhus eller i ett utsatt område. Med rätt packning håller produkten en IP66- och IK09-klassning som standard.
  • Hög ljusstyrka tack vare den unika linsutformningen
  • 3 olika blixtmönster, dubbel blixt, enkel blixt och multiblixt 
  • Stöttålig
  • Hög IP-klassning (IP66)
  • Toppmodern LED-teknik: låg strömförbrukning, underhållsfri, lång livslängd
  • Kan monteras direkt på väggar och/eller med konsoler
Auer Q-serien

våra olika modeller i q-serien

Auer Q-serien storlek 1

storlek 1, 94 mm 

QDS LED steady/flashing
QBS LED multi strobe
QFS Xenon strobe
Auer Q-serien storlek 2

storlek 2, 132 mm 

QDM LED steady/flashing
QBM LED multi strobe
QFM Xenon strobe
Auer Q-serien storlek 3

storlek 3, 184 mm 

QDL LED steady/flashing
QBL LED multi strobe
Auer Q-serien storlek 4

storlek 4, 228 mm 

QDX LED steady/flashing
QBX LED multi strobe
Auer Q serien + A serien

kombinera serie q + a

Med Auer Signals kubiska serie behöver du inte oroa dig för om du ska byta utförande i framtiden. Auer Signals flertoniga sirenserie A är designad i samma konstruktion och i samma storlekar som serie Q. Både ljud- och ljusmodulerna finns i en rad olika utföranden och är kompatibla med varandra. 

Allt du behöver är ett montagekit så kan du sammankoppla dessa med varandra. Skulle du till exempel behöva ett annat ljusmönster, går det bara att byta ut den modulen och behålla den nuvarande ljudmodulen. Allt du behöver göra för att få ett komplett varningsljud och ljus är att välja vad för ljussignal du behöver, vilken färg, vad för typ av ljud och vilken spänning denna ska drivas av.

läs mer om produkterna

Teknisk rådgivning
Hannes ElmHannes Elm

Säljare, Maskin

076-527 83 10 076-527 83 10

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta