Varningsljus, ljusramp och blixt- och positionsljus från ESG
Publicerat: 2017-10-12

ESG Ecco Safety Group - Ny leverantör av varningsljus för fordon

ESG (Ecco Safety Group) är en ny kompletterande partner på varningsljus. ESG har lång erfarenhet inom varningsljusbranschen, detta tack vare att flera välkända varumärken tillhör ESG som exempelvis Britax, Premier Hazard och ECCO. ESG finns representerade i över 100 länder via egna säljbolag och partners.

I samarbete med deras utvecklingsavdelning så kommer vi kunna erbjuda dig kundspecifika lösningar på såväl ljusramper som andra varningsprodukter. Under kommande nummer av OEM Informerar får ni stifta närmare bekantskap med deras produktportfölj.

Produktnytt

Ecco har varit en stark spelare på marknaden sedan 1972, där de står för innovation, hög kvalité och fantastisk kundsupport. Deras utveckling har alltid ett högt fokus mot att göra arbetsfordon mer synbara i dagens stressiga och intensiva trafikmiljö.

I sin nya anläggning i Leeds, som var inflyttningsklar under 2016, så kommer de tillverka sitt varningsljus-sortiment för den europeiska marknaden. I och med den nya anläggningen så kan ESG producera mer enheter med bättre testmöjligheter i sin egna anläggning vilket i sin tur medför att de kan vara mer flexibla i sin produktportfölj och kan få nya produkter på marknaden på kortare tid. Deras sortiment är fokuserat på ljusramper, roterande och blixtrande varningsljus, interiörbelysning, positionsljus och backalarm. Tack vare deras breda sortiment kan vi hjälpa dig med många tänkbara ljusapplikationer till just din mobila applikation.

ESG's nya anläggning i Leeds

Varningsljus

Varningsljus från ESG
Eccos varningsljus finns i både blixtrande och roterande utförande. Utbudet på storlek och ljuskälla är så brett att det täcker upp de flesta applikationers behov.

Interiörbelysning

Interiörbelysning från ESG
Eccos nya sortiment av interiörbelysning erbjuder många väldesignade lösningar för belysning i hytten eller i lastutrymmet på fordonet.

Blixt- och positionsljus

Blixt- och positionsljus från ESG
I Eccos sortiment finns många olika typer av positions-ljus,blixtljus, reflexer och bakljus. Det breda sortimentet ger dig som kund stora valmöjligheter när du utrustar din mobila applikation, allt för att du ska bli så synlig som möjligt i din specifika arbetsmiljö.

Speglar

Spegel från ESG
Ecco erbjuder ett brett sortiment av speglar och tillhörande armar för att möta de tuffaste kraven som ställs både på väg- och terrängfordon.

Backvarnare

Backvarnare från ESG
Ecco är idag världsledande på backvarnare och finns representerade hos många stora maskintillverkare. I det breda sortimentet finns traditionella backvarnare med bara entonig signal men även med multifrekvent ljud.

Ljusramper

Ljusramp från ESG
Ecco har idag ett av det mest omfattande sortimentet av ljusramper på marknaden. Med längder från 590 upp till 1 890 mm finns en ljusramp för alla tänkbara applikationer.
Ecco logo
Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta