Epec GL84
Publicerat: 2022-07-08

Bygg ut ditt kontrollsystem med ny slavenhet

Nya generationens aluminiumhus, snabba cykeltider och korta responstider. Detta är bara några av alla fördelar med EPECs GL84.

Produktnytt

SNABBA CYKELTIDER & KORT RESPONSTID

GL84 CANopen-modul är en slavenhet som gör att du enkelt kan bygga ut ditt system med fler I/O-kontakter. Detta sker då med en centraliserad styrsystemarkitektur där en masterenhet styr en eller flera slavar. Programmering sker i masterenheten. Cykeltiderna är extremt snabba för GL84 vilket gör att responstiderna är oerhört korta. GL84 har en inbyggd LED-lampa som fungerar som signal för diagnostiken.

NYA GENERATIONENS ALUMINIUMHUS

GL84 har den nya generationens aluminiumhus och kontaktlösning som möjliggör mycket I/O:s i ett kompakt hus. Här hittar du hela 69 I/O-stift som är fördelade på 35 ingångar och 34 utgångar. Till det kommer också 27 GND-stift som kan användas till bland annat sensorer och ställdon och CAN1 kopplas snabbt och smidigt in via M12-kontakt.

GJORD FÖR ATT KLARA TUFFA MILJÖER

Det robusta och eleganta aluminiumhuset skyddar elektroniken mot mekaniskt slitage och har testats i riktigt tuffa miljöer. Enhetens LEAVYSEAL-anslutningar har integrerad dragavlastning och spaklåsning som är konstruerad för tuffa applikationer med mycket och kraftiga vibrationer. Single Wire Seal (SWS)-system är en robust och säker tätning för ledarna in i kontakten.


ÖKA PRODUKTIVITETEN MED IIOT

Upptäck alla fördelarna med IIoT och ta reda på hur du kan ta klivet in i den digitala världen med hjälp av fler smarta enheter som kommunicerar med varandra.

Teknisk rådgivning
Andreas FribergAndreas Friberg

Produktchef, Maskin

076-527 84 27 076-527 84 27

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta