Maskin Maskin
2020-01-28

Bygg ut ditt kontrollsystem med ny slavenhet

OEM Automatic SE
Nya generationens aluminiumhus, snabba cykeltider och korta responstider. Detta är några av födelarna med EPECs nya GL84.
GL84 CANopen-modul är en slavenhet som gör att du enkelt kan bygga ut ditt system med fler I/O-kontakter. Detta sker då med en centraliserad styrsystemarkitektur där en masterenhet styr en eller flera slavar. Programmering sker i masterenheten. Cykeltiderna är extremt snabba för GL84 vilket gör att responstiderna är oerhört korta. GL84 har en inbyggd LED-lampa som fungerar som signal för diagnostiken.

GL84 har den nya generationens aluminiumhus och kontaktlösning som möjliggör mycket I/O:s i ett kompakt hus. Här hittar du hela 69 I/O-stift som är fördelade på 35 ingångar och

34 utgångar. Till det kommer också 27 GND-stift som kan användas till bland annat sensorer och ställdon och CAN1 kopplas snabbt och smidigt in via M12-kontakt. 

Det robusta och eleganta aluminiumhuset skyddar elektroniken mot mekaniskt slitage och har testats i riktigt tuffa miljöer. Enhetens LEAVYSEAL-anslutningar har integrerad dragavlastning och spaklåsning som är konstruerad för tuffa applikationer med mycket och kraftiga vibrationer. Single Wire Seal (SWS)-system är en robust och säker tätning för ledarna in i kontakten.

  • Processor: 32 bit CPU
  • I/O: 69 (35 ingångar + 34 utgångar)
  • Antal CAN: 2 st
  • IP69
  • Temperaturområde: -40 °C till +85 °C
Teknisk rådgivning
Andreas FribergAndreas Friberg

Produktansvarig, Maskin

075-242 41 86

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta