Kabel Kabel
2020-01-28

Litet blir mindre

OEM Automatic SE
HAN 3A har fått sin lillebror som passar perfekt i trånga utrymmen. Med HARTINGs nya industriella kontakt väljer du själv utförande efter dina behov.
Han 1A är den nya industriella kontakten från HARTING i ett mindre utförande. Produkten är modulärt uppbyggd så du kan välja om applikationen kräver IP65 eller om IP20 är tillräckligt, vilket innebär mindre antal artiklar.

Sortimentet börjar på 2- och 3-poliga kontakter för kraft och signal som går att få med skruvanslutning och fortsätter sedan vidare upp till 12 poler, men då övergår termineringen till crimpanslutning. När sortimentet är fullt utvecklat kommer det även finnas datakoppling i samma format. Dessa beräknas vara klara för marknaden under Q1 2020.

Kontakterna finns i två utföranden där du antingen använder ett snap-lås som håller insatserna kontrakterade. alternativt en bygel som håller ihop insatserna. För att underlätta har vi tagit fram tre färdiga kit där du får ett komplett don på ett artikelnummer. Det är två raka kabelskarvar en med IP65 och en med IP20 och även en lösning med panelmonterad IP65-kontakt.  

  • Kostnadseffektiv
  • Från 2 till 12 poler och Cat 6a
  • Upp till 16 A
  • IP20 eller IP65
  • Resistent mot vibrationer och kemikalier
Teknisk rådgivning
Dennis SvenssonDennis Svensson

Produktansvarig, Kabel

075-242 41 08

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta