Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter

Utbyggbart system ger dig många möjligheter

OEM Automatic Advantech Apax
Det utbyggbara systemet APAX är en kostnadseffektiv lösning med många I/O’s där kontroll och tillförlitlighet av applikationen står i fokus.
Det nya och utbyggbara systemet APAX ger dig möjlighet att få en kundanpssad PC utifrån ditt behov. Systemet är en effektiv lösning om du snabbt behöver utöka dina in- och utgångar, välj fritt vilka I/O’s (in- och utgångar) du vill använda dig av. Tack vare de 18 olika moduler som kan kopplas på så möjliggör detta att du enbart behöver betala för de I/O’s som verkligen krävs.

Tack vare att in- och utgångarna kopplas på den integrerade bussen kan hela 32 olika moduler anslutas för att på så sätt få maximalt antal anslutningar i en och samma enhet. Behövs det fler går det att använda couplers för expansion av ytterligare 32 via Modbus/TCP, PROFINET eller EtherNet/IP.

APAX kan även användas utan sina I/O’s för att utnyttja de övriga funktionerna som finns såsom en knapp för att göra en återställning på systemet till önskad backup, eller använda dess expansion för extra protokoll som inte stöds via de redan befintliga ethernet-portarna.
 

Kom igång sömlöst med Codesys

I och med lanseringen av detta system har vi valt att använda oss av Codesys vilket är ett tillval. Codesys är ett välkänt soft-PLC som stödjer standardspråken enligt IEC 61131-3. Vid tillval av Codesys levereras systemen färdiginstallerade med mjukvaran för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma igång med dina automationer. 

Samtliga våra system stödjer Codesys och kan implementeras om önskemålet finns att använda våra I/O-moduler istället för de uppradade I/O’s som finns på APAX.

Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa till att underlätta just dina automationer.

  • Expanderbar
  • Kraftfulla Intel-processorer
  • Codesys, IEC 61131-3
  • Många kommunikationsmöjligheter

Teknisk rådgivning
Linus ÖbergLinus Öberg

Produktansvarig, Elskåpskomponenter

075-242 41 97

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta