OEM Automatic SV SYR line Crouzet
Publicerat: 2019-12-18

Familjen SYR-line växer

Crouzet har breddat sortimentet av tidreläer i modellserien Syr-Line. Nu finns tidreläerna för montage på DIN-skena, i 11-polig sockel eller för panelmontage.

Produktnytt
Syr-Line serien har multispänning på 12-240 V AC/DC vilket täcker många behov. Det gör att du inte behöver tänka på att välja rätt tidrelä med en specifik manöverspänning.

Varianterna med multifunktion har upp till 16 olika funktioner i samma relä vilket passar utmärkt vid exempelvis servicejobb då du enkelt väljer önskad funktion efter behov.

Kraftfulla reläkontakter på upp till 16 A gör att man i många fall inte behöver ett arbetsrelä mellan tidreläet och belastningen.

De analoga varianterna har en transparent skyddskåpa över inställningsrattarna vilken förhindrar ofrivilliga ändringar. Skyddskåpan kan demonteras om inställningar ändras ofta och du vill få enklare åtkomst. 

De digitala modellerna visar tydligt aktuell, inställd tid och relästatus i displayen och har också minnesfunktion vid spänningsbortfall. Fronten har IP-klass 66 vilket gör att de kan monteras i tuffa miljöer.

Teknisk rådgivning
Sören KröseSören Krause

Produktansvarig, Elskåpskomponenter

070-161 78 17 070-161 78 17

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta