Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter
2019-11-21

Du ritar vi bygger

OEM Automatic
Med hjälp av BACO kan vi utforma och tillverka kamströmställare efter kundunika önskemål.
Tillsammans öppnar vi upp möjligheten för våra kunder och kan tillverka upp till 50 000 olika utföranden av kamströmställare, för ingen förfrågan är den andra lik.

På oemautomatic.se finns alltid våra kamströmställare i standardfunktion och enklare brytare. Du har också möjlighet att designa din produkt genom att fylla i vårt beställningsunderlag.

Vi jobbar dagligen med att se över ritningar för att få din brytare precis så som du önskar. Den kundspecifika brytaren beställs sedan antingen färdigbyggd från BACO i Frankrike, eller produceras på vår förädlingsavdelning i Tranås.

OEM Automatic

Från ritning till produkt

Som kund kan du enkelt skicka en ritning eller önskemål till oss. Vi kontrollerar och sammanställer ditt underlag för att skapa en färdig produkt.

OEM Automatic

Förädling

Om din produkt går att bygga i Sverige så skickas din godkända ritning till vår förädlingsavdelning för produktion. Vid större kvantiteter eller specialprodukter skickas ritningarna till BACO för tillverkning.

OEM Automatic

Leverans

Vid order lagd innan 15.00 på en produkt som tillverkas i Sverige, producerar vi och skickar dina produkter samma dag. Allt för att erbjuda våra kunder en snabb leverans och undvika stillestånd i produktion. 

Teknisk rådgivning
Jessica BerggrenJessica Berggren

Produktansvarig, Elskåpskomponenter

075-242 42 95

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta