Bildanalys & Vision Bildanalys & Vision
2019-12-12

Nyheter från Basler

OEM Automatic SV Basler
Vi presenterar flera nya och spännande modeller som CoaXPress 2.0, Time-of-flight och ace2.

CoaXPress 2.0 INTERFACE

Nu introducerar Basler sin första kameraserie med CoaXPress 2.0. Alla kamerorna i Boost-serien kan beställas i ett paket med interfacekort. Fördelen med denna lösning är att den är kompatibel med Baslers kameramjukvara Pylon. Det innebär att det inte krävs något extra SDK för att hantera en framegrabber från tredjepart. Samtliga modeller kan också köpas i paket med Pylonkompatibelt interfacekort. Under 2020 kommer Basler släppa flera modeller med högre 
upplösning.

TIME-OF-FLIGHT 

Andra generationens Time-of-Flight kamera från Basler är baserad på Sonys DepthSens IMX556 vilken ger en förbättrad noggrannhet. Tack vare att kameran jobbar i ett högre våglängdsområde än tidigare (940 nm) och ett IP67-klassat hus fungerar kameran utmärkt för användning utomhus och i solljus.

EN KAMERA – TVÅ VERSIONER

Kombinationen av värdefull feedback från kunder och lång erfarenhet av den första generationen av ace-kameror har stått till grund för utvecklingen av den nya serien, Basler ace2. De två olika modellerna av ace2, Basic och Pro, skiljer sig åt genom de integrerade funktionerna. Basic har alla funktioner som behövs i en standardapplikation medan Pro utöver detta är bestyckad med Baslers unika ”Beyond”-funktioner.

Teknisk rådgivning
Martin PerssonMartin Persson

Produktansvarig, Bildanalys & Vision

075-242 42 45

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta