Kabel Kabel Maskin Maskin

Aritco och OEM Automatic i framgångsrik samverkan

Hisslösning för Aritco
Aritco är en världsledande tillverkare av villahissar och plattformshissar. Företaget grundades 1995 och har idag ca 90 anställda med huvudkontor och produktion i Kungsängen utanför Stockholm.

Hisslösningarna är byggda på lång erfarenhet och unikt tekniskt kunnande samt med en stark betoning på design. Omkring 90 % av produkterna säljs på export.

OEM Automatic och Aritco har samverkat sedan 2005 och har under åren byggt upp en affärsrelation som kontinuerligt ökat i omfattning. OEM Automatic levererar många olika typer av både mekaniska och elektriska komponenter, exempelvis lås, reläer och batterier.

- OEM Automatic ger oss mycket bra support när vi letar efter komponenter som möter våra höga krav, säger Gustav Andersson, strategisk inköpare på Aritco. Vi diskuterar olika lösningar med produktspecialisterna på OEM Automatic och deras expertkunskap hjälper oss att göra våra produkter ännu bättre.

“OEM Automatic ger oss mycket bra support när vi letar efter komponenter som möter våra höga krav”

OEM Automatic är en av Aritcos viktigaste leverantörer och ambitionen är att fortsätta utveckla samverkan inom än fler produktområden. Aritco satsar mycket på utveckling av nya produkter, inte minst inom den växande marknaden för hissar i hemmiljö. 

- Vi vet att vår höga leveranssäkerhet, goda produktkunskap och produktkvalitet är nyckeln till ett fördjupat samarbete med Aritco, säger Niclas Svensson, kundansvarig säljare på OEM Automatic.Just nu har vi flera intressanta projekt tillsammans och jag ser fram emot att fortsätta jobba nära detta framgångsrika företag, avslutar Niclas.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta