Crouzet

Crouzetin logo

Crouzet tillverkar elektromekaniska och elektroniska komponenter för krävande applikationer inom flyg och transport, energi, bygg och maskinindustrin.

OM CROUZET

Crouzet grundades 1921 och har sitt huvudkontor i Valence, Frankrike. Crouzet finns representerade över hela världen både genom egna bolag och via samarbetspartners.

PRODUKTER FRÅN CROUZET

Crouzet har ett brett sortiment som består av brytare och sensorer, elektromekaniska ställdon, elektrisk skyddsutrustning, cockpitkontroller, automationsstyrenheter och reläer samt instrumenteringstjänster.

NÄRA SAMARBETE MED KUNDER

Crouzet har ett nära samarbete med sina kunder i utvecklingen av produkter, från standardkomponenter till helt anpassade lösningar. Kunder och partners kan lita på att Crouzet alltid möter och överträffar deras förväntningar. Drivna av innovation, fokuserar på att designa och leverera rätt produkt för rätt applikation, vilket gör Crouzet till din pålitliga partner för att möta dagens industriella utmaningar.

CROUZETS HÅLLBARHETSARBETE

Crouzet värnar om anställdas hälsa och säkerhet på arbetet och säkerheten på produkterna. Engagerade att produkterna uppfyller kundens krav (kostnad, kvalitet och försening). Crouzet Management System är certifierat av AFNOR enligt standarder som tar hänsyn till hälsa, säkerhet, miljö och specifika krav från fordons, flyg, försvars och kärnkraftindustrin.

Företagsfakta

  • Startade i början av 1900-talet
  • Huvudkontor i Valence, Frankrike
  • Representerade över hela världen

FÖretagsfilm

video cannot show image

Exempel på produkter

LÄS VÅRA INSPOARTIKLAR MED PRODUKTER FRÅN CROUZET

Inspo

Teknisk rådgivning
Sören KröseSören Krause

Produktansvarig, Elskåpskomponenter

070-161 78 17 070-161 78 17

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta