Advanced Illumination

Advanced Illumination

Advanced Illumination är en världsledande tillverkare av belysning för Computer Vision. De var tidigt igång med LED-belysningar och har sedan dess varit drivande i innovation och utveckling.

Deras produkter är av hög kvalitet vilket gör att du kan bygga en Comptuer Vision lösning som är robust och du får de bästa förutsättningarna att lyckas. En jämn spridning av ljuset och en jämn intensitet över tiden är A och O för en robust lösning.

De har ett brett utbud av standardiserade och prisvärda produkter med god funktionalitet. De har även produkter som anpassas och byggs på beställning. Flera produkter kan beställas i över 100 000 olika varianter för att få exakt det du behöver.

Patenterad teknik vid tillverkning av LED-belysning

Adaptive Overdrive™

En av de främsta orsakerna till att en LED går sönder är att den blir för varm. Därför övervakar deras kontrollers belysningen för att se till så att den inte överhettas. Men det betyder också att om det behövs ljus hela tiden kan man stroba lampan och då eftersom den har tid att svalna mellan blixtarna kan man pressa den upp till 500% och ändå förlänga livslängden genom att minimera tiden den är tänd. Advanced Illuminations avancerade temperaturövervakning kan de med sin Adaptive Overdrive™ maximera ljuset både för korta och långa pulser.

Evenlite ®

Evenlite är en patenterad teknik för att vid tillverkningen av en belysning, manuellt rikta varje LED så att ljusstrålen hamnar exakt där man vill ha den. Denna teknologi ger ett mycket jämt ljus, och möjliggör anpassning till önskat arbetsfält och avstånd. En annan fördel med denna teknik är att ett mindre antal LED:s behöver användas vilket resulterar i mindre värmeutveckling. Under normala förhållanden behöver ingen av produkterna från Advanced Illumination någon kylfläns eller fläkt.

Evenlite II ®

Evenlite II är den nyaste patenterade tillverkningsmetoden från Advanced Illumination som används för att maximera ljuset från högintensitets LED:s. Denna process ger möjlighet att skapa en jämn belysning över större ytor, på längre avstånd än vad som tidigare var möjligt med standard LED:s.

Företagsfakta

  • Grundades 1993
  • Brett standardsortiment
  • kundunika och expanderbara produkter

Exempel på produkter

Inspo

Teknisk rådgivning
David Persson David Persson

Produktchef, Computer Vision

070-970 62 24 070-970 62 24

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta