Lediga tjänster

Nedan listas de tjänster som för tillfället finns lediga hos oss.
Välkommen med din ansökan!

Vi har tyvärr inga lediga tjänster för tillfället.
Välkommen tillbaka vid ett annat tillfälle!

Teknisk säljare till Säkerhet, Tranås

OEM Automatic söker en engagerad lagspelare som vill utvecklas inom sälj till vårt produktområde Säkerhet. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas.

Tjänsten har placeringsort Tranås.

 

Läs mer och ansök

District Sales Manager till Sensor, Malmö

OEM Automatic söker nu en District Sales Managere till vårt kontor i Malmö. Arbetet innebär att du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bearbeta nya och befintliga kunder, planera, genomföra och följa upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, offerera och sluta avtal.

 

Läs mer och ansök

Account Manager, Tranås

OEM Automatic söker en Account Manager för befintlig nyckelkund. Ditt huvuduppdrag är att skapa tillväxt, bearbeta befintlig affär och vara kundens tekniska rådgivare i diverse frågor. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, lyhörd och arbetar strukturerat. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har ett stort tålamod och har en fallenhet för att skapa långsiktiga relationer med kund.

Tjänsten har placeringsort Tranås.

 

Läs mer och ansök

Teknisk säljare till Tryck & Flöde, Göteborg

OEM Automatic söker en engagerad lagspelare som vill utvecklas inom sälj till vårt produktområde Tryck/Flöde med placering i Göteborg. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas.

Tjänsten har placeringsort Göteborg.

 

Läs mer och ansök