Detta är OEM Automatic AB

Vi marknadsför komponenter för industriautomation och erbjuder ett produktsortiment som är unikt både i bredd och djup. Detta skapar möjlighet för dig att minska antalet leverantörer. Vårt uppdrag är att tillsammans med tillverkare och kunder hitta de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna.

OEM Automatic strävar efter att vara en av de ledande aktörerna i norra Europa inom försäljning av komponenter för industriautomation. Vi fungerar som våra leverantörers sälj- och marknadsorganisation på den svenska marknaden. Genom vår marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi ett mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder.

 

 

Specialiserad organisation

För att utveckla och bredda vårt sortiment är ett nära samarbete med både produkttillverkare och kunder mycket viktigt. Våra leverantörer är specialiserade tillverkare inom sina områden och tillhör de ledande aktörerna inom respektive bransch. Detta innebär att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga produkter med det senaste inom modern teknik.

För att kunna erbjuda våra kunder hög produktkunskap och service är vår verksamhet uppdelad i sex produktområden. Varje produktområde är specialiserat på sitt sortiment och uppbyggt kring ett antal specialistfunktioner såsom försäljning, produktansvar, orderbehandling, inköp och leveransbevakning.

 

Effektiv logistik

Vi kan leverera över 25 000 artiklar direkt från lager. Alla ordrar inkomna 15.30 levererar vi ut samma dag (via vår E-handel gäller 16.30). Vår lagerpersonal ansvarar för att över 100 000 sändningar årligen kommer fram till våra kunder i rätt tid.

Företagspresentation
Läs | Ladda ned

Company presentation
Read | Download