Tryck & Flöde

Genom uppdelning av Tryck & Flöde i två specialiserade sälj- och produktorganisationer, stärker vi ytterligare vår höga servicenivå och produktkunskap mot våra kunder.
• Tryck & Flöde Industri.
• Tryck & Flöde Process.
Flödesmätning, gruppbild

Flödesmätning

Brett program av flödeskomponenter för flödesmätning, övervakning, och reglering av gaser och vätskor för både industri- och processapplikationer.
Fotpedaler

Fotpedaler Herga

Fotpedaler för allt från kontorsmiljöer och medicinskt bruk till tåligare industripedaler. Vi har enkelpedaler och multipedaler med upp till 5 stycken monterade på samma basplatta. Det går att få pedalerna trådlösa eller med USB-anslutning. I vårt sortiment med fotpedaler och luftbrytare finner du lösningar för de flesta applikationerna.
Industristötdämpare

Industristötdämpare

Vi erbjuder ett brett sortiment av industristötdämpare för alla typer av applikationer där stötar och hastigheter behöver kontrolleras. Vårt program kommer från Weforma som är specialister inom deceleration och vibrationsteknik där man utvecklar och tillverkar komponenter för maskin- och anläggningsteknik.

Kabelkontakter

Vi erbjuder kabelkontakter från Molex med kontakter enligt DIN- och JT-standard. Kabelkontakterna finns i flera olika utföranden såsom ingjutna DIN-kontakter med kabel där högt ställda krav på flexibilitet och täthet efterfrågas och kabelkontakter utan kabel. De varianter som vi erbjuder är DIN43650 och Junior Timer (AMP).
Lastceller & kraftigivare, gruppbild

Lastceller & kraftgivare

Brett sortiment av lastceller och kraftgivare från vår tillverkare WIKA. Se sortimentet här.
Massflödesövervakning generell

Massflöde & Rotameter

Flödesmätare, regulatorer och kalibratorer för vätskor och gaser. Med ett brett sortiment från tillverkare som Brooks, Mesa Labs, Axetris och Ritter kan vi erbjuda högkvalitativa mätare och regulatorer till just er applikation. De olika mätt principerna möjliggör rätt precision och metod till olika användare såsom medicinteknik, biopharma, metallindustri och gruvindustri.
Gruppbild på nivåmätningprodukter

Nivåmätning

I samarbete med marknadsledande tillverkare erbjuder vi ett komplett sortiment för nivåmätning av vätskor för industri, process och hygienisk miljö.
Pneumatikkomponenter

Pneumatikkomponenter

Vi erbjuder ett komplett sortiment av pneumatiska komponenter för reglering, filtrering och styrning av luft och neutrala gaser för alla typer av applikationer samt slang och kopplingar för anslutning av komponenterna.

Slang och kopplingar

Med produkter levererade från marknadsledande tillverkare såsom Xtraflex, Castello och Aignep kan vi tillhanda hålla slang och slangkopplingar till de flesta användningsområden på den svenska marknaden. Från enklare pneumatikslang till industrislang för de mest krävande applikationer inom hydraulik och process.
SF6-gas

SF6-Gas

I samarbete med marknadsledande WIKA erbjuder vi ett komplett sortiment för övervakning och hantering av SF6-gas. WIKAs WEgrid är en komplett lösning för SF6-gas och tillsammans tar vi ett steg mot att erbjuda innovativa lösningar och stödja en mer hållbar framtid inom industrin.

Tankutrustning

Från våra marknadsledande tillverkare Papenmeier, Definox, Zimmerlin, AWH erbjuder vi här tillbehör och utrustning till behållare och tankar för den aseptiska och hygieniska processmiljön. Samtliga produkter är optimerade för att uppfylla de höga krav kring anslutning, hygien, livslängd, rengöring etc. som dryck-, livsmedels- och läkemedelsindustrin kräver.
Teknisk isolering

Teknisk isolering

I sortimentet finns teknisk isolering från Armacell med isolering för alla typer av professionella isoleringsarbeten. Armaflex standard, självhäftande och ändlösa rör och plattor, tejp och tillbehör. Med en kombination av de olika serierna finns isolering för både höga och låga temperaturer. Inomhus som utomhus.
Temperaturmätning gruppbild

Temperaturmätning

Komplett sortiment inom temperaturmätning med produkter bestående av bland annat temperaturgivare, termometrar, temperaturvakter och dykrör.
Tryckreglering generell

Tryckreglering

Med marknadsledande fabrikat såsom Fairchild, ASCO och Aventics kan vi erbjuda ett komplett program av tryckregulatorer, proportionalventiler, I/P-omvandlare och filter till både automationsindustrin som den krävande processindustrin.
Tryckmätning, gruppbild

Tryckmätning

Brett sortiment av produkter för tryckmätning som tryckgivare, manometrar och tryckvakter.
Vakuumkomponenter

Vakuumkomponenter

Vi erbjuder ett komplett vakuumprogram med vakuumejektorer, sugkoppar och sugplattor för hantering och lyft av alla typer av material. För användning i alla typer av applikationer där man på ett säkert och effektivt sätt vill lyfta eller flytta produkter med hjälp av vakuum såsom förpacknings- och möbelindustrin.

Ventiler

Ventiler används för att styra och reglera flöden. Med marknadsledande fabrikat såsom Asco, Aventics, Definox och InterApp kan vi erbjuda ett stort utbud av ventiler för de flesta applikationer. Från enklare VVS-installationer till den mer krävande process- och livsmedelsindustrin.

Vätskeanalys

Här hittat du våra produkter inom vätskeanalys. Från vår tillverkare Anderson-Negele erbjuder vi ett ett par olika hygieniska sensorer framtagna för vätskeanalys/-kontroll inom t.ex. bioteknik-, bryggeri-, dryckes-, livsmedels- och mejerindustrin. Vårt sortiment inkluderar konduktivitet, turbiditet(grumlighet), och pH mätning.

Mer info om Tryck & Flöde

Inom Tryck & Flöde Industri erbjuder vi ett brett sortiment av komponenter riktade i huvudsak mot maskin- och apparattillverkare.

Produktsortimentet inom Tryck & Flöde Process vänder sig bland annat till livsmedels-, kemi-, raffinaderi-, massa och papper-, stål-, läkemedels- och reningsverksindustrin.

Lär dig mer i Inspo

SUCO PS PLUS NAMUR
Produktnytt

Tryckvakt med NAMUR för applikationer inom säkerhetskritiska system

Med PLUS-serien erbjuder SUCO nu den andra generationen av integrerade tryckvakter. PLUS innebär extra elektroniska funktioner som kan anpassas efter kundens eller applikationens behov. En annan funktion är NAMUR, som är en extra diagnosfunktion (”fail-safe”) med kortslutnings- och kabelbrottsdetektering.

Lär dig mer om proportionalventiler-p
Kunskap

Lär dig mer om proportionalventiler

En proportionalventil används för flödesreglering av vätskor och gaser. Genom vår tillverkare Asco erbjuder vi proportionalventiler i dimensioner från M5 till 1/2”. I denna artikel kan du läsa mer om hur en proportinalventil fungerar inklusive begrepp och förklaringar du bör känna till.

CIP processen
Produktnytt

Minimera produktspill och optimera cip-processen

Anderson Negeles turbiditetssensor ITM-51 är en banbrytande lösning som spelar en avgörande roll för att optimera produktionsprocesser till förmån för ekonomin och miljön. Turbiditetssensorn bidrar till att minimera produktförluster, minska kostnaderna för tillverkningsprocessen och optimera CIP-processen.

Magnetventiler lär dig mer
Kunskap

Lär dig mer om magnetventiler

När man dimensionerar magnetventiler är det viktigt att ta hänsyn till både fysiska och funktionsmässiga parametrar. I det här avsnittet kommer vi beskriva de olika funktionsparametrarna för att ge en djupare förståelse av den komplexa processen vid dimensionering av magnetventiler.

Senseca, fem varumärken blir till ett
Produktnytt

GHM GROUP BLIR SENSECA

I flera decennier har varumärkena Honsberg, Val.Co, Greisinger, Martens och DeltaOHM tillverkat banbrytande produkter inom mätteknik. Dessa fem varumärken slås nu samman och bildar det nya varumärket Senseca. Men detta är inte bara ett varumärkesarbete, målet är att samla kunskapen från de olika bolagen och skapa ett agilt bolag som kan utveckla produkter och snabbt agera på kundernas behov och marknadens trender.

Livsmedel - Hygien & processkontroll
Kunskap

Livsmedel - Hygien & processkontroll

När det kommer till komponenter som ska användas i livsmedelsproduktion sätter vi kvalitet och säkerhet i främsta rummet för att försäkra oss om att de uppfyller höga standarder och följer branschens regelverk. Vid val av komponenter är materialval, rätt godkännande, kompatibilitet och pålitlighet alla avgörande faktorer i denna bransch. Varje komponent måste väljas noggrant och anpassas för att möta de stränga krav som ställs.

Teknisk rådgivning
Henrik SjölinHenrik Sjölin

Marknadsgruppchef, Tryck & Flöde

070-185 12 83 070-185 12 83

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta