Fordonsteknik från OEM Automatic AB

OEM Automatic är kända för att ha ett brett och djupt sortiment inom industriautomation men vi är nog inte så kända för vårt sortiment inom fordonsteknik. Under de senaste åren har vi lyckats samla på oss flera olika tillverkare som har produkter just för mobila maskiner.

OEM Automatic erbjuder bland annat:

Säkrare arbete med Orlaco fordonskameror

2011 började vi marknadsföra och försälja fordonskameror från Orlaco, med säte i Barneveld, Nederländerna. Orlaco är specialister inom fordonskameror och experter på att hitta lösningar till de flesta mobila applikationer som har ett behov av kameror.

Det kvittar vilken typ av maskin du använder så kommer alltid säkerheten in i bilden, det kan vara din egen säkerhet eller dina medarbetares/medtrafikanters säkerhet som är viktig. Med kameror och monitorer från Orlaco kommer vi kunna hjälpa dig.

 

Läs mer om Orlacos fordonskameror

Spara tid – Spara pengar

Varför ska det ta så lång tid att utveckla ett nytt styrsystem? Med Epec MultiTool har det aldrig tidigare krävts så lite tid för att programmera och konfigurera ett komplicerat styrsystem. Har du råd att inte testa oss?

Vi marknadsför och säljer styrenheter och hela styrsystem från finska Epec OY som tillverkar styrsystem till mobila maskiner. Epec har tillverkat styrsystem under många år och är nu inne i ny fas med nya produkter och nya verktyg för att det ska gå snabbare från programmering till färdigt styrsystem, detta ger dig som kund möjlighet att få den senaste tekniken inom mobila styrsystem på ett enkelt sätt.

Epec har sin tillverkning, utveckling och sitt huvudkontor i Seinäjoki i Finland. Tack vare att de har allt under samma tak ger det en stor flexibilitet för att kunna möta olika kunders önskemål. Det ger dem också snabba beslutsvägar.

 

Läs mer om Epecs styrenheter